uw coach

 "Ik heb meerdere jaren met Jessica gewerkt en ik moet zeggen dat ze één van de warmste, vriendelijkste en meest professionele coaches is waar ik mee gewerkt heb. Haar vermogen om te luisteren en om nieuwe mogelijkheden te verkennen zijn van grote waarde"

- Martijn Planken, jongerenexpert en projectleider binnen gezondheidsbevordering en alcoholmatiging

 

 

Als coach heb ik jarenlange ervaring in het coachen van professionals. Ik ben opgeleid tot communicatie specialist, trainer, Certified Professional Co-Active Coach (CPCC), teamcoach en gezondheidsbevorderaar.

In januari 2010 heb ik Base coaching & training opgericht. Ik werk als coach zowel voor privé personen als voor bedrijven. Voor een vrijblijvend gesprek kunt mij mailen op jessicahoek@basecoachingentraining.com.

U kunt van mij verwachten dat ik doelgericht met u aan het werk ga en uw mogelijkheden en capaciteiten centraal stel. Humor en confrontatie zet ik afwisselend in om samen met u tot een goed resultaat te komen. Ik zal u zoveel mogelijk in staat stellen ervaringen op te doen die u helpen om te komen tot de door u gewenste gedragsverandering.

Ik ben geaccrediteerd door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en ik houd me aan de Internationale ethische gedragscode EMCC/AfC/NOBCO

      

De volgende bedrijven hebben mij als coach ingehuurd:

  • Omgevingsdienst Midden-Holland
  • Stichting Lezen & Schrijven
  • UReason International BV
  • UReason UK Ltd.
  • Yogacentrum Wijchen
  • Nederlandse Hartstichting
  • Nederlandse Rode Kruis
  • Superp Technology Consultants B.V.

Base coaching & training maakt deel uit van de WereldCoach community. Het idee van WereldCoach is eenvoudig. Als WereldCoach verbindt ik iedere coachklant aan een te coachen persoon in de derde wereld. Per coach traject draag ik als WereldCoach € 50,- af. Dit bedrag stelt iemand aan de andere kant van de wereld in staat gecoacht te worden op een duurzame manier. Wilt u meer weten over WereldCoach en de projecten van wereld coach, klik dan op het onderstaande logo

 weco logo

 Meer informatie over mijn opleiding en ervaring vindt u op LinkedIn. Base coaching & training heeft ook een facebook pagina.

   

Base coaching & training

Jessica Hoek, Gouda, 06-41723640, jessicahoek@basecoachingentraining.com.