Home / Referenties Teamsessies

Referenties Teamsessies

Referentie overzicht teamsessies

Patrick Mikkelsen

Executive Director at the American Chamber of Commerce in The Netherlands (AmCham)
During our offsite and team building session Jessica was perfectly capable of supporting us in strengthening our team spirit and inspiring us for the year ahead. She was well prepared, acted professionally and created a constructive and positive ambiance. We look forward to working with her in the future!

 

Margriet Tobar

Wijkverpleegkundige at Vivium Zorggroep
Ik heb Jessica mogen meemaken in de lessen van Zusters & Co bij het onderdeel Samen op koers in de V&V en bij het houden van een waarderende dialoog in een wijkteam. Het is heerlijk dat er met zoveel humor, passie en out of the box denken zoveel positiviteit kan loskomen. Een simpele methode die zoveel teweeg kan brengen.

 

Sandra Bon

Teammanager Eerder opsporen bij Hartstichting
Voor de workshop ‘Sociale media, nieuwe mogelijkheden voor onze gezondheidsvoorlichting?’ die werd georganiseerd door de werkgroep Voorlichting van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen heb ik samengewerkt met Jessica. In de voorbereiding wist zij de essentie van onze wensen goed te pakken en waren de verwachtingen helder en duidelijk. Tijdens de dag zelf was zij dagvoorzitter en leidde ze de interactieve werkvormen. Ondanks de verschillende achtergronden, functies en ervaring van de deelnemers wist ze interessante discussies op gang te brengen. Met als resultaat een zeer geslaagde bijeenkomst waar iedereen met enthousiasme op terug kijkt. In de voorbereiding heeft Jessica ons door haar gedegen aanpak en creativiteit ontzorgt en tijdens de dag zelf bracht zij enthousiasme en inspiratie mee!

 

Top