Home / Referenties Coaching

Referenties Coaching

Referentie overzicht coaching

Helga Baars

Enjoying life. Creating content. Organising.
Ik heb in de afgelopen jaren meerdere workshops van Jessica gevolgd. En de afgelopen maanden hebben we zes persoonlijke coachingsgesprekken gehad. Jessica is een heel prettige coach. Vriendelijk, maar duidelijk. Ik heb heel veel aan haar gehad!

 

Christel Kievits

Casemanager WMO bij Gemeente Den Haag
Jessica heb ik leren kennen toen ze in ons team een aantal trainingen verzorgde. Tijdens deze trainingen heb ik haar leren kennen als een warm persoon met veel humor, ze heeft oor voor je verhaal en voor jou als persoon en altijd een positieve kijk op zaken. Ik krijg bij haar altijd het gevoel dat je welkom bent en dat het interessant is wat je te vertellen hebt.
Na de trainingen heb ik Jessica gevraagd of zij mij wilde persoonlijk wilde coachen bij mijn werkzaamheden, ook nadat ik stopte met mijn baan om samen met mij te onderzoeken welke nieuwe baan het beste bij me past.
Jessica vind ik zowel voor een groep als één-op-één erg sterk. Ze luistert, vat samen, koppelt terug en verbindt acties aan hetgeen besproken is. Mocht er een emotionele blokkade aanwezig zijn, signaleert en benoemt zij dit en zorgt zij ervoor dat deze eerst opgeheven wordt voordat ze verder gaat. Ze geeft je feedback op wat ze ziet tijdens het contact en dat gebeurt altijd op een positieve manier.
Ik ga altijd met heel veel zin naar Jessica en kom er nog blijer van terug. Het meest waardeer ik Jessica omdat ze mij in mijn waarde laat en het beste in mij naar boven haalt. Niets is gek en te gek voor haar. Ze is daarnaast creatief, denkt buiten de kaders en daagt mij uit om buiten mijn comfort zone te treden.
Ik ben erg enthousiast over Jessica en beveel haar dan ook zeker aan!

 

Leen de Graaf

Innovation accelerator – data driven software solutions
Jessica heeft mij op een fantastische manier de basis van coachingsvaardigheden laten zien. Meteen vanaf de eerste sessie combineerde Jessica de theorie met mijn eigen praktijkvoorbeelden en dat was een absolute meerwaarde.

Jessica is zeer betrokken en professioneel, ik kijk uit naar een vervolg!

Top